O nama

Posvećenost radosti života je udruženje za unapređenje, lični razvoj i učenje, osnovano s ciljem promovisanja celoživotnog učenja savremenim metodama.

Misija našeg udruženja je da kroz  partnerski odnos, ekspertizu i razgovor, dođemo do najbolje verzije pojedinca ili kompanije, svakog našeg klijenta i svakog od nas.

Vizija Posvećenosti je da udruživanjem znanja, snage, energije klijentima pomognemo da otkriju svoje najviše vrednosti i podržimo ih na putu ostvarenja ciljeva, da postanu još uspešniji, da ih inspirišemo da dostignu viši nivo izvrsnosti kao i da zajedno svako mesto na Zemlji učinimo boljim mestom za život.

Glavne vrednosti našeg Udruženja su odgovornost prema profesiji, posvećenost klijentima i partnerima, dostignuće, samopoštovanje, društveno priznanje, ostavština za budućnost, iskreno prijateljstvo, lakoća i radost življenja, mudrost.

Ciljevi našeg Udruženja su:

  • Promovisanje koncepta celoživotnog (life-time) učenja dostupnog široj zajednici
  • Podizanje svesti o važnosti celoživotnog (life-time) učenja
  • Podsticanje razvoja potencijala pojedinaca i organizacija
  • Promovisanje alata za lični i profesionalni razvoj pojedinaca i razvoj organizacija
  • Razvoj i realizacija programa učenja
  • Udruživanje sa organizacijama koje dele slične ciljeve i vrednosti

Usluge

U okviru našeg rada postoji više vrsta usluga: individualni i grupni koučing, treninzi, obuke, seminari i radionice.

Tim

Članovi našeg tima, treneri životnog i poslovnog razvoja i konsultanti, su sertifikovani u oblastima: NLP, Koučing (timski i individualni), Energetska psihologija, Sistemske konstelacije, Transakciona analiza, Reiki.

Osnivači Udruženja imaju bogato iskustvo u korporativnom, javnom i privatnom sektoru koje su sticale radeći na odgovornim pozicijama u multinacionalnim i domaćim kompanijama.