Usluge

U okviru rada Udruženja postoji više vrsta usluga kojima pružamo podršku našim klijentima.

TRENINZI I SEMINARI

PROFESIONALNI RAZVOJ – Savremeno poslovno okruženje izloženo je stalnim promenama koje neminovno utiču na poslovno okruženje i na zaposlene. Kompanije i firme, bez obzira na broj zaposlenih, koje žele da rade na unapređenju svojih zaposlenih, angažuju nas da kroz razne vrste treninga i seminara olakšamo svakodnevni rad i unapredimo atmosferu u poslovnom okruženju, a pre svega pomognemo zaposlenima da što lakše i uz maksimalno korišćenje sopstvenih resursa stignu do željenih i očekivanih rezultata.

Kompanijama i firmama nudimo treninge i seminare kako za pojedince u okviru firme tako i za timove ili pojedine sektore u okviru firme kroz seminare, treninge, radionice ili pojedinačni i grupni koučing, s ciljem unapređenja razvoja timova.

LIČNI RAZVOJ – individualni rad na sebi i unapređenje svog života u svim životnim aspektima je najveći ulog koji pojedinac može da učini za sebe i tako unapredi i sebe i svoje okruženje.

Našim klijentima pružamo podršku kroz jednostavne vežbe i alate da dođu do najbolje verzije sebe i pronađu i najskrivenije resurse, osobine, namere i želje koje su im potrebne za ostvarenje svog punog i radosnog života.

INDIVIDUALNI I GRUPNI KOUČING (COACHING)

Koučing je proces u kome kouč (coach) podržava svog klijenta u ostvarenju njegovih ciljeva, želja i namera. Proces koučinga pomaže da odredite svoje trenutno stanje i utvrdite šta tačno želite i kako da nađete najbolji način da tamo i stignete.

U susretima na koučing sesijama, sa pojedincima i/ili grupama radimo na postavljanju ciljeva, pronalaženju najboljih rešenja za prevazilaženje neželjenih situacija i pronalaženje najboljeg puta da se iz postojećeg stanja dođe u željeno stanje, dostizanje najbolje verzije sebe.

U okviru koučinga radimo kako na unapređenju poslovnog, tako i ličnog i porodičnog okruženja. Teme koje obrađujemo tiču se planiranja karijere, pronalaženja resursa, potencijala svakog pojedinca ili tima, strategije odlučivanja.

Koučing je koncipiran tako da uz podršku kouča u što kraćem roku dođete do svojih najboljih sposobnosti, prevazilazeći barijere, ograničavajuća uverenja i prepreke koje ste sebi postavili na svom životnom i profesionalnom putu.

RADIONICE

Organizujemo interaktivne radionice kojima okupljamo ljubitelje tehnika neuro-lingvističkog programiranja (NLP), koučinga i drugih novih metoda rada sa ljudima, rada na ličnom razvoju, kao i informativne radionice za ljude koji su tek kročili na put promene.